Öxnehöjden

Oxhagsgatan Huskvarna

Drömmer du om att kunna blicka ut över Vättern? Se staden möta solens uppgång och nattens lampor lysa upp mörkret över Vätterbygden. Äntligen kan vi i samarbete med Niam presentera Öxnehöjden, nya prisvärda hyresrätter med milsvid Vätterutsikt – allt från yteffektiva ettor till rymliga treor! Inflyttning sker i mars, maj och september 2023.

Lägenheterna hyrs ut via HomeQ, anmäl ditt intresse eller ansökan om ledig lägenhet. Välkommen hem till ett tryggt och bekvämt boende!

 

Ansök om lägenhet på HomeQ.se

Om projektet

Ort: Huskvarna
Upplåtelseform: Hyresrätt
Lägenheter: 1-3 rok
Lägenhetsstorlek: 32-76 kvm
Inflyttning: Mars, Maj och September 2023

HP Boende AB
Planeringsfas
Försäljning pågår
Byggstart
Planerad inflytt

Hitta hem i Öxnehöjden

Med vacker utsikt över Vättern, Bondberget, Jönköping och Huskvarna växer nu nya hyresrätter i projektet Öxnehöjden fram. Här finns plats för dig att hitta nytt hem — med vattnet i blickfånget och naturen runt knuten. Oavsett vilken del av livet du står inför så kan vi erbjuda ett smidigt och miljösmart boende. Husen erbjuder allt från yteffektiva ettor till rymliga treor, alla med underbar utsikt över omgivningen. Lägenheterna är noggrant planerade, med gott om förvaringsmöjligheter, bra materialval och utrustning som håller genomgående hög kvalitet. Merparten av lägenheterna har en egen inglasad balkong, där dina växter kan frodas och kaffet smakar som bäst. Bilen parkerar du enkelt i garaget eller på parkeringsplats i anslutning till husen, där det också ges möjlighet till elbilsladdning.

Ett hem med genomtänka lösningar

Köket

Köket är hemmets hjärta, hjärna och motor. Här samlas familjen, festen, släkten, vardagen — och allt däremellan. Köken har en modern känsla, välplanerade ytor och funktioner. Luckor och kakel är vita, bänkskivor i laminat. Och med dina personliga detaljer, din mat och ditt sällskap blir känslan trivsam och vardagslivet enkelt.

Vardagsrum

Här är det öppet mellan kök och vardagsrum, och gott om plats att välkomna hem till både vardag och fest. Mest utmärkande för vardagsrummen i lägenheterna är rymden. Tack vare generös takhöjd och stora fönsterpartier får rummet en luftig och rymlig känsla, vilken såklart ökar ytterligare om du öppnar upp ut mot den inglasade balkongen. Här får du ett rum till under årets ljusare delar.

Badrum

Badrummet är helkaklat och följer lägenhetens övriga känsla när det kommer till materialval och utrustning. Vitt kakel och grått klinkergolv. Badrummet är också din tvättstuga, med egen tvättmaskin/torktumlare eller kombimaskin. Över maskinerna ligger en bänkskiva i laminat, ett perfekt ställe att ta hand om tvätten på. De vita väggskåpen ovanför rymmer tvättmedel, handdukar och annat som du vill ha nära till hands.

Balkong

En inglasad balkong finns i merparten av lägenheterna. Ett extra rum att njuta av under årets varma årstider. Här kan du öppna upp luckorna och låta solens värme stråla in men även stänga dem för känslan av att våren kommer lika tidigt som hösten lämnar sent.

Läget är A och O!

I nya Öxnehöjden bor du trivsamt med naturen som bakgård och med offentlig och kommersiell service runt knuten. Låt er dessutom imponeras av områdets fantastiska vyer, en oslagbar utsikt som sträcker sig över hela södra Vätterbygden. Öxnehaga bjuder på en härlig kombination av fridfull natur, vidunderlig utsikt och närhet till Jönköping och Huskvarna.

Här njuter ni av frisk luft, Bondbergets vandringsleder och löparspår varvat med närhet till affärer, restaurang, vårdcentral och bibliotek. I stadsdelen finns även utmärkta skolor, förskolor samt ett rikt och aktivt idrottsutbud och föreningsliv. Öxnehaga är även en del av Länstrafikens effektiva kommunikationsnät med utmärkta bussförbindelser till Jönköping och Huskvarna. Bussarna stannar precis utanför huset och tar er ner för höjden med god turtäthet till Huskvarnas esplanad på 10 minuter och Jönköpings centrum på 20 minuter. Utvecklingen är positiv och just nu planeras för många bostäder i området. Öxnehaga utvecklas och förblir en levande stadsdel!

Ett grönt och miljösmart boende

 

I Öxnehöjden bor du grönt och miljösmart. Fokus ligger på hållbarhet och vi  bygger lågenergihus som tar till vara på allt från mänsklig och maskinell värme till solens värmande strålar. Med solceller på taket förses bostäderna med miljövänlig el.  Genom aktiva val av  el- och vattenanvändning kan ni sänka er förbrukning och på så sätt få ett billigare boende. Detta då bostäderna har individuella uppmätningssystem, vilket innebär att du endast betalar för den el och det vatten som ert hem faktiskt förbrukar. En prisvärd kombination som är långsiktigt hållbar för både plånboken och miljön!

BROSCHYRER