Brf Svartåpromenaden 5

Södra Strandvägen, Mjölby

Nu avslutar vi sista etappen av Brf Svartåpromenaden. Ytterligare 30 välplanerade lägenheter med utsikt över Mjölby och Svartåns ringlande vatten. Mjölbys nya stadsdel intill Svartån blir en helt ny del av stadens vackra, natursköna centrum. En del av åns tidigare outnyttjade östra strand fylls nu av liv, rörelse och blir en attraktiv mötesplats, öppen för alla!

Projektet är nu slutsålt men från tid till annan säljs det lägenheter i föreningarna. Kontakta gärna Svensk Fastighetsförmedling om även du skulle vilja bosätta dig och njuta av områdets unika, vattennära läge!

Om projektet

Ort: Mjölby
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Lägenheter: 30 st, 1-3 rok
Lägenhetsstorlek: 48-86 kvm
Inflyttning: April 2023
Pris: 1 015 000-2 945 000

HP Boendeutveckling AB
Planeringsfas
Försäljning pågår
Byggstart
Planerad inflytt
April 2023

Vattennära boende i Mjölby

Intill Svartån, nära centrum och stationsområdet, uppförs området Svartåpromenaden. Moderna, bekväma bostadsrätter med hiss och vacker utsikt över åns vattenspegel. Svartån har en mycket naturskön strandlinje i sitt lopp genom centrala Mjölby. En strandlinje som bjuder på varierande vattennära, gröna miljöer. I detta unika läge är det enkelt att hitta hem. Här finns alla förutsättningar för ett bekvämt, lugnt boende med närhet till centrum, kommunikationer och rekreation.

Läge för livskvalitet

I nya brf Svartåpromenaden bor du trivsamt i en lugn miljö med naturen som bakgård, en bostad med gångavstånd till allt. Strax intill huset återfinns en ICA-butik och inom en knapp kilometers avstånd nås alla former av offentlig och kommersiell service. I Mjölby finns även utmärkta skolor, förskolor samt ett rikt och aktivt idrottsutbud och föreningsliv.

Enkel pendling

I Mjölby är närheten påtaglig till Östgötaregionens effektiva kommunikationsnät med utmärkta järnvägs- och vägförbindelser.Pendeltågen nås enkelt via den närliggande gång- och cykelporten, vilket möjliggör enkel pendling till många orter, även Stockholm nås på cirka 2 timmar utan byten. Lockar storstadslivet finns Linköpings puls och utbud av shopping, kultur, nöje, sport och andra aktiviteter inom kort räckhåll från ditt nya hem.

Välkommen hem till Svartåpromenaden

De nya bostäderna består av såväl smart planerade ettor som rymliga treor. Hemmen imponerar med välplanerade boytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum – en utformning som möjliggör socialt umgänge till både vardag och fest. Bostäderna får fina ljusinsläpp som möter de vackra omgivningarna. Lägg därtill den inglasade balkongen som blir ett extra bostadsrum stora delar av året. Svartåpromenaden har hem som möter just ert behov i livet.

Ett bekvämt boende

I brf Svartåpromenaden bor du mycket bekvämt med hiss och goda parkeringsmöjligheter, antingen i carport eller på öppen parkeringsplats. Lägenheterna präglas av modern arkitektur med uppskattad förvaring, både klädkammare och stora skjutdörrsgarderober. Utöver detta får du även tillgång till ett förråd i husets entréplan. Köksinredningen är rakt igenom stilren och fullutrustat med vita luckor och moderna vitvaror. Våtrummen är ljusa, rymliga och moderna. I samtliga finns tvättmaskin och torktumlare samt praktiska arbetsytor. För oss är varje detalj i ditt nya boende viktig!

Köp- och Boguide

Att köpa ett nytt hem är ett stort och viktigt beslut. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och att du får ett boende som du och din familj kommer trivas i. Det kan vara skönt att veta att vi har lång erfarenhet av bostadsbyggande. I vår köp- och boguide kan du läsa all information om hur ett bostadsrättsköp går till, hur det fungerar att bo i en bostadsrätt samt vilka garantier som skyddar dig som köpare.

Inredning

Utgångspunkten för bostäderna i Brf Skålen är en hållbar, modern ingående standard. Vi har noga valt ut ett innehåll av bra produkter av hög kvalitet som vi vet håller över tid. Naturligtvis ges det även möjlighet att sätta personlig prägel genom egna val – allt för att skapa just ditt drömboende.

BROSCHYRER

Intresseanmälan

Elin Weidt

Fastighetsmäklare
Svensk Fastighetsförmedling
0707-18 12 26