Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vårt företag, en bra projektidé eller om du vill veta mer om något av de projekt vi arbetar med.

  

 


HP Boendeutveckling AB
Oxtorgsgatan 3 (Gamla Brandstationen)
553 17 Jönköping 

Håkan Jansson

Det är Håkan Jansson som 2007 startade företaget HP Boendeutveckling och har sedan dess utvecklat det till dagens form. I företaget är arbetsrollen affärsutvecklare. Håkan har en tidigare bakgrund som byggentreprenör men har därefter främst arbetat som affärsutvecklare inom NCC Boende.

Affärsutvecklare och delägare
På HP Boendeutveckling sedan: 2007
Andra arbetsplatser: NCC, SIAB, ABV

hakan@hpboende.se
0739-81 86 56
Ladda ner Vcard

Carolina Axelsson

Som VD för HP Boendeutveckling ser Carolina till att det vi gör håller rätt kvalitet - från idé till slutprodukt. I företaget arbetar hon även som affärsutvecklare. Carolina har sin bakgund från byggentreprenadbranschen där hon bland annat arbetat som entreprenadingenjör och biträdande arbetschef.

VD, affärsutvecklare och delägare
På HP Boendeutveckling sedan: 2011
Andra arbetsplatser: Skanska, Midroc Construction och Peab

carolina@hpboende.se
0768-72 27 13
Ladda ner Vcard

Göran Källner

Som delägare i HP Boendeutveckling är Göran ett bollplank för alla idéer. Göran kom in i företaget 2008 som en frisk fläkt med många innovativa tankar. Driver till vardags gården Ingelsbo i Tranås.

Delägare
På HP Boendeutveckling sedan: 2008
Andra arbetsplatser: Ingelsbo

070-547 51 19

Nicklas Broström

Nicklas Broström arbetar som byggledare på HP Boendeutveckling. Nicklas startade sin yrkesbana inom byggentreprenadbranschen men övergick till att arbeta med fastighetsförvaltning i slutet av 90-talet. Närmast kommer Nicklas från HSB Fastighetsförvaltning Göta där han arbetat som byggledare/byggledningschef.

Byggledare
På HP Boendeutveckling sedan: 2015
Andra arbetsplatser: JCC, Byggnadsfirma Wahlstedt, Värnamo kommun, HSB Fastighetsförvaltning Göta 

nicklas@hpboende.se
0739-81 86 66
Ladda ner Vcard

Pia Levin

Pia Levin arbetar som byggledare på HP Boendeutveckling. Pia har tidigare arbetat på tekniska kontoret på Jönköping kommun som gatu-, exploaterings- och projektingenjör. De senaste åren har rollen varit upphandlare, också det inom Jönköpings kommun.

Byggledare
På HP Boendeutveckling sedan: 2016
Andra arbetsplatser: Jönköpings kommun

pia@hpboende.se
0739-81 86 75
Ladda ner Vcard

Mats Karlsson

Som affärsutvecklare på HP Boendeutveckling arbetar Mats Karlsson med våra kommande bostadsprojekt. Mats har sin bakgrund inom trähusindustrin där han under många år arbetat som projektör och konceptutvecklare. Närmast kommer han från Vetlanda kommun där han verkat som byggprojektledare.

Affärsutvecklare
På HP Boendeutveckling sedan: 2016
Andra arbetsplatser: Trivselhus, Moelven Byggmodul, Myresjöhus och Vetlanda kommun

mats@hpboende.se
0738-03 68 04
Ladda ner Vcard

Jessica Leremar

Jessica Leremar är en av affärsutvecklarna på HP Boendeutveckling. Jessica kommer närmast från Habo kommuns tekniska kontor där hon under drygt sex år ägnat sin tid åt plan- och bygglovsfrågor, både som handläggare och som chef. Före tiden på Habo kommun arbetade Jessica som arbetsledare inom byggentreprenadbranschen.

Affärsutvecklare
På HP Boendeutveckling sedan: 2017
Andra arbetsplatser: Peab, Habo kommun

jessica@hpboende.se
0707-34 85 65
Ladda ner Vcard