Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vårt företag, en bra projektidé eller om du vill veta mer om något av de projekt vi arbetar med.

  

 


HP Boendeutveckling AB
Oxtorgsgatan 3 (Gamla Brandstationen)
553 17 Jönköping 

Carolina Axelsson

Som VD för HP Boendeutveckling ser Carolina till att det vi gör håller rätt kvalitet - från idé till slutprodukt. I företaget arbetar hon även som affärsutvecklare. Carolina har sin bakgund från byggentreprenadbranschen där hon bland annat arbetat som entreprenadingenjör och biträdande arbetschef.

VD, affärsutvecklare
På HP Boendeutveckling sedan: 2011
Andra arbetsplatser: Skanska, Midroc Construction och Peab
 

carolina@hpboende.se
0768-72 27 13
Ladda ner Vcard

Nicklas Broström

Nicklas Broström arbetar som byggledare på HP Boendeutveckling. Nicklas startade sin yrkesbana inom byggentreprenadbranschen men övergick till att arbeta med fastighetsförvaltning i slutet av 90-talet. Närmast kommer Nicklas från HSB Fastighetsförvaltning Göta där han arbetat som byggledare/byggledningschef.

Byggledare
På HP Boendeutveckling sedan: 2015
Andra arbetsplatser: JCC, Byggnadsfirma Wahlstedt, Värnamo kommun, HSB Fastighetsförvaltning Göta 
 

nicklas@hpboende.se
0739-81 86 66
Ladda ner Vcard

Mats Karlsson

Som affärsutvecklare på HP Boendeutveckling arbetar Mats Karlsson med våra kommande bostadsprojekt. Mats har sin bakgrund inom trähusindustrin där han under många år arbetat som projektör och konceptutvecklare. Närmast kommer han från Vetlanda kommun där han verkat som byggprojektledare.

Affärsutvecklare
På HP Boendeutveckling sedan: 2016
Andra arbetsplatser: Trivselhus, Moelven Byggmodul, Myresjöhus och Vetlanda kommun
 

mats@hpboende.se
0738-03 68 04
Ladda ner Vcard

Jessica Leremar

Jessica Leremar är en av affärsutvecklarna på HP Boendeutveckling. Jessica kommer närmast från Habo kommuns tekniska kontor där hon under drygt sex år ägnat sin tid åt plan- och bygglovsfrågor, både som handläggare och som chef. Före tiden på Habo kommun arbetade Jessica som arbetsledare inom byggentreprenadbranschen.

Affärsutvecklare
På HP Boendeutveckling sedan: 2017
Andra arbetsplatser: Peab, Habo kommun
 

jessica@hpboende.se
0707-34 85 65
Ladda ner Vcard

Lars Erixon

Lars Erixon är en av HP Boendeutvecklings tre byggledare. Lars har jobbat i byggentreprenadbranschen sedan 80-talet och har därav stor erfarenhet av bostadsbyggande i olika former. Närmast kommer Lars från Peab där han arbetat som projektchef.

Byggledare
På HP Boendeutveckling sedan: 2020
Andra arbetsplatser: Midroc, Peab
 

lars@hpboende.se
0731-46 13 67

Anita Vilhelmsson

Som byggledare hos HP Boendeutveckling arbetar Anita Vilhelmsson med våra pågående och avslutade byggprojekt. Det Anita och hennes byggledarkollegor som hjälper våra kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar. Anita har sedan början av 2000-talet arbetat med produktionsledning inom entreprenadbranschen och har god erfarenhet av att styra både små som stora projekt.

Byggledare
På HP Boendeutveckling sedan: 2021
Andra arbetsplatser: Midroc Construction, Peab och Byggkompaniet
 

anita@hpboende.se
0734-74 72 20