Kontakt

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vårt företag, en bra projektidé eller om du vill veta mer om något av de projekt vi arbetar med.

HP Boende AB
Oxtorgsgatan 3 (Gamla Brandstationen)
553 17 Jönköping

Vi på HP Boende AB

Carolina Axelsson

VD, affärsutvecklare
0768-72 27 13
Som VD för HP Boende ser Carolina till att det vi gör håller rätt kvalitet - från idé till slutprodukt. I företaget arbetar hon även som affärsutvecklare. Carolina har sin bakgrund från byggentreprenadbranschen där hon bland annat arbetat som entreprenadingenjör och biträdande arbetschef.

Andra arbetsplatser: Skanska, Midroc Construction och Peab

Nicklas Broström

Byggledare
0739-81 86 66
Nicklas Broström arbetar som byggledare på HP Boende. Nicklas startade sin yrkesbana inom byggentreprenadbranschen men övergick till att arbeta med fastighetsförvaltning i slutet av 90-talet. Närmast kommer Nicklas från HSB Fastighetsförvaltning Göta där han arbetat som byggledare/byggledningschef.

Andra arbetsplatser: JCC, Byggnadsfirma Wahlstedt, Värnamo kommun, HSB Fastighetsförvaltning Göta

Viktor Czajkowski

Affärsutvecklare
0708-10 09 80
Som affärsutvecklare och installationssamordnade på HP Boende arbetar Viktor Czajkowski med våra kommande och pågående bostadsprojekt. Viktor har sin bakgrund som projektutvecklare av kommersiella fastigheter och bostäder men har även mångårig erfarenhet från entreprenadbranschen där han arbetat med projekteringsledning, energi- och installationsledning samt olika former av certifieringar.

Andra arbetsplatser: JM, Atrium Ljungberg och Peab

Jessica Leremar

Affärsutvecklare
0707-34 85 65
Jessica Leremar är en av affärsutvecklarna på HP Boende. Jessica har tidigare arbetat på Habo kommuns tekniska kontor där hon under drygt sex år ägnade sin tid åt plan- och bygglovsfrågor, både som handläggare och som chef. Före tiden på Habo kommun arbetade Jessica som arbetsledare inom byggentreprenadbranschen.

Andra arbetsplatser: Peab, Habo kommun

Lars Erixon

Byggledare
0731-46 13 67
Lars Erixon är en av HP Boendes tre byggledare. Lars har jobbat i byggentreprenadbranschen sedan 80-talet och har därav stor erfarenhet av bostadsbyggande i olika former. Närmast kommer Lars från Peab där han arbetat som projektchef.

Andra arbetsplatser: Midroc, Peab

Anita Vilhelmsson

Byggledare
0734-74 72 20
Som byggledare hos HP Boende arbetar Anita Vilhelmsson med våra pågående och avslutade byggprojekt. Det Anita och hennes byggledarkollegor som hjälper våra kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar. Anita har sedan början av 2000-talet arbetat med produktionsledning inom entreprenadbranschen och har god erfarenhet av att styra både små som stora projekt.

Andra arbetsplatser: Midroc Construction, Peab och Byggkompaniet