Brf Äppelgården 2

Vasatorpsvägen, Helsingborg

Hela Helsingborg växer och frodas. I den nya bostadsrättsföreningen Äppelgården 2 ges du nu möjlighet att hitta din egen plats att slå rot på. Nu planerar vi för försäljningsstart av etapp 2 av det populära projektet vid Vasatorpsvägen. Ytterligare 42 nya bostadsrätter, ljusa och rymliga lägenheter med attityd och elegans. Här kan du enkelt varva aktiviteter och lugn med närhet till både service, stadsliv och grönska!

Välkommen att redan idag kontakta Länsförsäkringar fastighetsförmedling så informeras du om kommande försäljningsstart. Vi har nyckeln till ditt nya drömboende!

Om projektet

Ort: Helsingborg
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Lägenheter: 42 st, 1-4 rok
Lägenhetsstorlek: 32-91 kvm

HP Boende AB
Planeringsfas
Försäljning pågår
Byggstart
Planerad inflytt

En verklig oas

Brf Äppelgården 2 bildar tillsammans med Brf Äppelgården 1 en verklig oas vid Vasatorpsvägen. Detta i ett närområde som just nu spirar av utveckling och nytänkande. Här har du nära till offentlig och privat service och Helsingborgs-expressen tar dig smidigt direkt in till stan. Trivs du bättre på cykel så har du kommit rätt, Helsingborg är en härlig cykelstad och från Äppelgården är du en lagom lång tur från Helsingsborgs stadskärna. Den privata innergården omfamnas av husen, här finns det plats att leka, grilla, umgås, mötas och vila på. Här träffar du dina grannar, och säkert hittar du snart din egen favoritplats. Med tiden blir gården också ett grönskande vardagsrum, helt fri från genomfartstrafik. Perfekt för barn och barnbarn med spring i benen!

Framtidens boende

Oavsett vilken del av livet du står inför så erbjuder Brf Äppelgården 2 ett smidigt och miljösmart boende och en egen plats att låta livet ta ny form och bära frukt på. Lägenheterna är planerade och utformade för att trivas i, och vi har några saker som vi är särskilt måna om. Alla lägenheter har egen uteplats, balkong eller inglasad balkong och material och utrustning är noggrant utvalda och håller genomgående mycket hög kvalitet. Du kan även, genom egna val, utforma innehållet i din bostad efter tycke och smak. Arkitekturen har ett modernt men klassiskt uttryck och husen är byggda för att hålla länge, både när det gäller estetik och kvalitet. Våra bostäder är miljösmart byggda med tyst och högkvalitativ inomhusmiljö och med låg energiförbrukning vilket ger en långsiktigt god ekonomi för fastigheten, föreningen och för dig, förstås.

Ditt eget utomhus

Ja, det finns något djupt mänskligt i att vilja kunna öppna upp och släppa in syret, vinden och ljuset. Och att kunna gå ut i friska luften. Vara lite utomhus, fast hemma – och låta gränserna mellan inne och ute vara mer flytande. Både fastigheten och lägenheterna är noggrant planerade för att ta tillvara naturens resurser. Solens läge, utsikten och närande grönområden har tagits med i planeringen. Ja, hos Brf Äppelgården kommer våren lika tidigt som hösten lämnar sent.

Miljösmart boende

 

Husen är byggda med fokus på hållbarhet och smarthet, och här tas både värme från människor och maskiner liksom solens varma strålar tillvara. På husets tak ligger solceller som ger bostäderna och de gemensamma utrymmena miljövänlig el, som från ovan! Tack vare solcellerna minskar behovet av köpt el, vilket kommer alla boende till nytta genom lägre pris per förbrukad kilowattimme. När sedan hösten och vintern träder in så kommer fjärrvärmen väl till pass. Husen är byggda på ett sätt som ger mycket låg energiförbrukning, samtidigt som du också har möjligheten att påverka el- och vattenanvändningen och därmed kostnaderna. I varje lägenhet finns mätare som visar hur mycket el, värme, varmvatten och kallvatten som används. Du betalar bara för den egna förbrukningen, och den uppmätta kostnaden debiteras utöver månadsavgiften. Prisvärt och klokt, och en långsiktigt hållbar lösning för såväl plånboken som miljön!

BROSCHYRER

Intresseanmälan

Caroline Hanell

Fastighetsmäklare
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
073-14 90 656