Gunnarsbo Park

Habo Centrum

I centrala Habo, vid Malmgatan och Telegatan, planerar vi för nya bostäder. Här kan du hitta ditt hem med närhet till allt du behöver! Vårt bostadsprojekt är en del av Habo kommuns planprogram, som syftar till att säkerställa en hållbar och långsiktig utbyggnad. En detaljplan pågår för att möjliggöra nya bostäder i Gunnarsbo Park. Målet är att skapa ett välkomnande och tryggt centrum för både invånare och besökare. Habos charmiga stadskärna ska på sikt kompletteras med grönområden och attraktiva boendemiljöer, tillsammans med handel och verksamheter, för att stärka och utöka den lokala servicen.

Lämna oss gärna dina kontaktuppgifter om du är intresserad av en lägenhet i Gunnarsbo Park.

 

Om projektet

Ort: Habo

HP Boende AB
Planeringsfas
Försäljning pågår
Byggstart
Planerad inflytt

Habo, en plats att trivas på

Habo är en kommun som ständigt rankas som en av Sveriges bästa och tryggaste att bo, bygga och driva företag i. Här trivs man verkligen med livet! Habo har många fördelar, det är en liten kommun med stora visioner, vackert belägen vid Vätterns strand. I Habo centrum finner du ett brett utbud av handel och service. För den naturintresserade finns flera alternativ, som att vandra i bokskogen, cykla på skogsvägar eller ta ett dopp i Vättern vid Domsand. Arbetsmöjligheterna är goda både i och kring Habo, och närheten till Jönköping bidrar till ett stort och varierat utbud av jobb. Barnen i Habo har alla förutsättningar för en trygg och fin uppväxt med utmärkta skolor, förskolor och ett rikt förenings- och idrottsliv. Om stadslivet lockar är Jönköping nära, med sitt stora utbud av shopping, kultur, nöje, sport och andra aktiviteter.

Framtidens boende

Oavsett vilken livsfas du befinner dig i, kommer nya Gunnarsbo Park erbjuda ett bekvämt boende där du kan låta livet utvecklas och blomstra. Lägenheterna planeras noggrant och utformas för trivsel, med material av högsta kvalitet. Du har även möjlighet att anpassa din bostad efter dina egna preferenser. Arkitekturen kombinerar moderna och klassiska inslag, och husen byggs för att vara hållbara både estetiskt och kvalitetsmässigt. Våra bostäder är miljösmart byggda med tysta och högkvalitativa inomhusmiljöer samt låg energiförbrukning, vilket ger god ekonomi både för fastigheten och för dig, förstås! Vi planerar för ett bekvämt liv i centrala Habo!

Intresseanmälan

Viktor Czajkowski

Affärsutvecklare
0708-10 09 80