Tallsången

Strömgatan Ljungby

Drömmer du om ett bekvämt och modernt boende högt upp bland trädtopparna? Nu bygger vi i samarbete med Hamiltone prisvärda nya hyresrätter i Ljungby med inflyttning hösten 2024. Här erbjuder vi en naturnära och avslappnad boendemiljö i form av moderna lägenheter 1-3 rok. Välkommen hem till ett tryggt och bekvämt boende!

Uthyrningen är nu påbörjad! Anmäl ditt intresse för specifika lägenheter redan idag på HomeQ.se.

  Anmäl ditt intresse på HomeQ

Onsdagen den 22 maj visar vi lägenheterna i projektet Tallsången klockan 15-18. Ingen föranmälan krävs. Om du kommer med bil parkerar du denna på Strömgatan. Varmt välkomna!

Om projektet

Ort: Ljungby
Upplåtelseform: Hyresrätt
Lägenheter: 1-3 rok
Lägenhetsstorlek: 48-74 kvm, 5892 – 8426 kr/mån
Inflyttning: December 2024

 

HP Boende AB
Planeringsfas
Försäljning pågår
Byggstart
Planerad inflytt

Välkommen hem till Tallsången

Högt upp bland talltopparna växer nu nya hyresrätter i projektet Tallsången fram. Här finns plats för dig att hitta nytt hem –  både nära Ljungby centrum och med naturen runt knuten. Oavsett livssituation erbjuder vi smidigt och miljösmart boende, från ettor till rymliga treor. Lägenheterna har öppen planlösning med  mycket ljusinsläpp,  förvaringsmöjligheterna är många och kvalitén på inredning och utrustning imponerar. Varje lägenhet har dessutom en egen uteplats eller långsträckt balkong för avkoppling bland trädtopparna. Kort sagt ett smakfullt boende där kaffet bäst avnjuts i naturens famn.

Ett modernt och bekvämt boende

I köket möts du av modern elegans med vita luckor, ett cementgrått stänkskydd och bänkskiva av vitt laminat.  Köket blir en plats där inte bara måltider skapas, utan också minnen med familjen, festen och vardagen.  Vardagsrummet smälter harmoniskt samman med köket och är liksom hela lägenheten målad i en fin greige kulör. Tack vare generös takhöjd och imponerande fönsterpartier fylls rummet med ljus och rymd.  Öppna upp mot balkongen eller uteplatsen och förläng denna känsla av luftighet och trivsel ut i det fria.

 

Gott om förvaringsmöjligheter

Det finns några olika planlösningar att välja mellan. Oavsett hur många sovrum du behöver i ditt nya boende så är de målade i en behaglig gråbeige färg som passar bra tillsammans med lägenhetens ljusa eklaminatgolv och fönsterbänkar av marmor. I sovrummen återfinns även flera garderober som tillsammans med lägenhetens rymliga klädkammare ger dig många möjligheter till förvaring. Behöver du ytterligare yta för säsongsförvaring så är det möjligt att hyra ett eget förråd på gården.

Badrummet är helkaklat och följer lägenhetens övriga känsla när det kommer till materialval och utrustning. Det vita kaklet och det sandfärgade klinkergolv binder samman färgsättningen från vardagsrum och kök. Badrummet är också din tvättstuga, med egen tvättmaskin och torktumlare. Över maskinerna ligger en bänkskiva i laminat, ett perfekt ställe att ta hand om tvätten på.

 

Enkelt att hitta hem

Närhet till naturen. Ett lite lugnare tempo och mindre stress. I Ljungby mår du bra och njuter av livet i en rofylld miljö med avkopplande tystnad. Ta en svamptur till skogen, en cykelrunda på skogsvägar eller ett dopp i en sjö. På Strömgatan, intill Lagan, nära centrum och Kronoskogens vackra naturreservat, ligger Tallsången. Moderna, bekväma hyresrätter med hiss och goda möjligheter till smidig parkering. Lagan har en mycket naturskön strandlinje i sitt lopp genom centrala Ljungby. En strandlinje som bjuder på varierande vattennära, gröna miljöer. I detta unika läge är det enkelt att hitta hem. Här finns alla förutsättningar för ett bekvämt, lugnt boende med närhet till centrum, kommunikationer och rekreation.

Ett hållbart boende

I Tallsången bor du grönt och miljösmart. Fokus ligger på hållbarhet och vi  bygger hus med mycket låg energiförbrukning som tar till vara på allt från mänsklig och maskinell värme till solens värmande strålar. Med solceller på taket förses bostäderna med miljövänlig el.  Genom aktivt val av vattenanvändning kan ni sänka er förbrukning och på så sätt få ett billigare boende. Detta då bostäderna har individuella uppmätningssystem, vilket innebär att du endast betalar för det vatten som ert hem faktiskt förbrukar. En prisvärd kombination som är långsiktigt hållbar för både plånboken och miljön!

Intresseanmälan

Anita Vilhelmsson

Byggledare
0734-74 72 20