BRF UTBLICKEN

I omtyckta, naturskönt belägna Diseröd strax utanför Kungälv bygger vi Brf Utblicken intill ortens centrum. Totalt återfinns nu två smakfullt utformat bostadshus med vardera 25 lägenheter fördelat på sju våningar. På platsen planerar vi även att bygga ytterligare två bostadsrättsföreningar under kommande år. I brf Utblicken återfinns allt från yteffektiva tvåor till rymliga treor. Även en smart fyra kan erbjudas om behovet finns nu eller kanske uppstår senare i livet. Solens läge, utsikten och närande grönområden har tagits med i planeringen. Alla boende får en egen inglasad balkong eller en egen trädgårdstäppa. Hos Brf Utblicken kommer våren lika tidigt som hösten lämnar sent.

Om projektet

Ort: Diseröd
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Lägenheter: 50 st, 2-4 rok
Lägenhetsstorlek: 54-93 kvm
Inflyttning: april 2022 och mars 2023
Brf: Utblicken 1 och 2

HP Boende AB

Idylliska Diseröd

Närhet till naturen. Ett lite lugnare tempo och mindre stress. Ett samhälle där alla hjälps åt för att skapa en trivsam och säker miljö. Orten Diseröd ligger vackert belägen i Romelanda med god närhet till både stad och vacker natur. Här finns idag närbutik, skola, förskola, bibliotek, pizzeria samt ett rikt och aktivt föreningsliv. I Diseröd kan du må bra och njuta av livet i en rofylld miljö med avkopplande tystnad. Ta en tur i skogen, ett dopp i en sjö eller en runda på den omtyckta golfbana intill Lysegårdens naturreservat. Lockar någon gång stadslivet finns både Kungälvs och Göteborgs puls och utbud inom räckhåll. Där händer det ständigt nya saker och det finns ett stort utbud av shopping, kultur, nöje, sport och andra aktiviteter.

Ett grönt och miljösmart boende

Vår målsättning är att skapa gröna och miljösmarta bostäder – till låg driftskostnad. Då fokus ligger på hållbarhet byggs lågenergihus som tar till vara på allt från mänsklig och maskinell värme till solens värmande strålar. Med solceller på taket förses bostäderna och de gemensamma utrymmena med miljövänlig el. Under de kallare årstiderna erbjuds närproducerad bergvärme som också värmer upp vattnet till den sköna duschen året runt.

Lägenheterna har redan låg energiförbrukning samt lokalt producerad el och värme, men det finns ytterligare möjligheter att påverka energianvändningen. Genom aktiva val av rumstemperatur, el- och vattenanvändning kan ni sänka er förbrukning och på så sätt få ett billigare boende. Detta då bostäderna har individuella uppmätningssystem, vilket innebär att du endast betalar för den el, värme och det vatten som ert hem faktiskt förbrukar. En prisvärd kombination som är långsiktigt hållbar för både plånboken och miljön!

Tidlöst och trendigt

Brf Utblicken lyckas med konststycket att vara både tidlöst och trendigt. Lägenhetens utvalda färgpaletten i ljusa toner matchas med lackad ekparkett, vilket ger stor möjlighet att själv sätta prägel med accentfärger och textiler. Det stilrena köket erbjuder modern utrustning anpassat såväl för  vardagsmaten som helgens middagsbjudning eller bullstök. Det helkaklade badrummet följer lägenhetens formspråk samt är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna är välplanerade och utformade för att trivas i. Material och utrustning är noggrant utvalda och håller genomgående mycket hög standard.

Gott om plats

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum, det finns gott om plats att välkomna hem till både vardag och fest. Tack vare generös takhöjd och fönsterpartier får rummet en luftig och rymlig känsla. Öppnar man upp ut mot den inglasade balkongen får man ytterligare ett rum att njuta av under årets ljusare delar. När det kommer till förvaring har inget lämnats åt slumpen. Samtliga lägenheter erbjuder både klädkammare och skjutdörrsgarderober  och på entréplan finns dessutom ett eget lägenhetsförråd där man enkelt förvarar det man behöver mer sällan.

Ditt eget utomhus

Det finns något djupt mänskligt i att vilja kunna öppna upp och släppa in syret, vinden och ljuset. Och att kunna gå ut i friska luften. Vara lite utomhus, fast hemma – och låta gränserna mellan inne och ute vara mer flytande. Både fastigheten och lägenheterna är noggrant planerade för att ta tillvara naturens resurser. Solens läge, utsikten och närande grönområden har tagits med i planeringen. Ja, hos Brf Utblicken kommer våren lika tidigt som hösten lämnar sent.