HR Öxnehöjden

Med vacker utsikt över Vättern, Bondberget, Jönköping och Huskvarna har vi byggt 193 nya hyresrätter i projektet Öxnehöjden.  Med vattnet i blickfånget, centrum och naturen runt knuten reser sig de tre husen på 10-, 12- och 14-våningar.  Husen erbjuder allt från yteffektiva ettor till rymliga treor, alla med underbar utsikt över omgivningen. Lägenheterna är noggrant planerade, med gott om förvaringsmöjligheter, bra materialval och utrustning som håller genomgående hög kvalitet. Merparten av lägenheterna har en egen inglasad balkong och bilen parkeras enkelt i garaget eller på parkeringsplats i anslutning till husen, där det också ges möjlighet till elbilsladdning.

 

 

Om projektet

Ort: Huskvarna
Upplåtelseform: Hyresrätt
Lägenheter: 193 st, 1-3 rok
Lägenhetsstorlek: 32-76 kvm
Inflyttning: Mars, Maj och September 2023

HP Boende AB

Köket

Köket är hemmets hjärta, hjärna och motor. Här samlas familjen, festen, släkten, vardagen — och allt däremellan. Köken har en modern känsla, välplanerade ytor och funktioner. Luckor och kakel är vita, bänkskivor i laminat. Med personliga detaljer, din mat och ditt sällskap blir känslan trivsam och vardagslivet enkelt.

Vardagsrum

Här är det öppet mellan kök och vardagsrum, och gott om plats att välkomna hem till både vardag och fest. Mest utmärkande för vardagsrummen i lägenheterna är rymden. Tack vare generös takhöjd och stora fönsterpartier får rummet en luftig och rymlig känsla, vilken såklart ökar ytterligare om du öppnar upp ut mot den inglasade balkongen. Här får du ett rum till under årets ljusare delar.

Badrum

Badrummet är helkaklat och följer lägenhetens övriga känsla när det kommer till materialval och utrustning. Vitt kakel och grått klinkergolv. Badrummet är också din tvättstuga, med egen tvättmaskin/torktumlare eller kombimaskin. Över maskinerna ligger en bänkskiva i laminat, ett perfekt ställe att ta hand om tvätten på. De vita väggskåpen ovanför rymmer tvättmedel, handdukar och annat som du vill ha nära till hands.

Balkong

En inglasad balkong finns i merparten av lägenheterna. Ett extra rum att njuta av under årets varma årstider. Här kan du öppna upp luckorna och låta solens värme stråla in men även stänga dem för känslan av att våren kommer lika tidigt som hösten lämnar sent.

Läget är A och O!

I nya Öxnehöjden bor du trivsamt med naturen som bakgård och med offentlig och kommersiell service runt knuten. Låt er dessutom imponeras av områdets fantastiska vyer, en oslagbar utsikt som sträcker sig över hela södra Vätterbygden. Öxnehaga bjuder på en härlig kombination av fridfull natur, vidunderlig utsikt och närhet till Jönköping och Huskvarna.

Här njuter ni av frisk luft, Bondbergets vandringsleder och löparspår varvat med närhet till affärer, restaurang, vårdcentral och bibliotek. I stadsdelen finns även utmärkta skolor, förskolor samt ett rikt och aktivt idrottsutbud och föreningsliv. Öxnehaga är även en del av Länstrafikens effektiva kommunikationsnät med utmärkta bussförbindelser till Jönköping och Huskvarna. Bussarna stannar precis utanför huset och tar er ner för höjden med god turtäthet till Huskvarnas esplanad på 10 minuter och Jönköpings centrum på 20 minuter. Utvecklingen är positiv och just nu planeras för många bostäder i området. Öxnehaga utvecklas och förblir en levande stadsdel!